00%

Taktekking

Vi tekker nye tak og rehabiliterer tak!

Taktekking er en stor del av hverdagen til en blikkenslager. Arbeidet med å legge tak utføres med både moderne og tradisjonelle maskiner og verktøy. En blikkenslager har også kompetanse til å lage og montere detaljer på tak med forskjellige materialer.

Walther Karppinen & Sønn AS

Vi er fleksible med hensyn til valg av membran, PVC eller Bitumen (Papp), vi tilbyr det dere ønsker. Er dere usikre på hvilket produkt dere bør velge hjelper vi selvfølgelig til med dette.

Tekking med takstein, her kan vi tilby det meste som finnes på markedet, betong- og tegltakstein, matt eller blank, sort og andre farger. Vi har kompetanse på både nye og tradisjonelle metoder, alt avhengig av behov og ønsket uttrykk.

Vi utfører også tilhørende arbeider som takrenner, pipebeslag, luftehatter og andre takbeslag. Vi leverer og monterer også taksikringsutstyr.

Taktekking for private og større bygg:

Vi tilbyr taktekking for både privatboliger og større bygg, og påtar oss oppdrag fortrinnsvis i Vestfold. Vi utfører taktekking med metaller, takbelegg og folie. Ii forhold til materialvalg er vi fleksible og kundeorienterte. Andre eksempler på materialvalg i forhold til taktekking er profilplater, takshingel og sedum.
Ønskes et grønt tak med fordrøyning kan vi tilby sedum oppå medbrantekkingen.

Kun kvalitet er godt nok!

Som en kvalitetsbevisst blikkenslager er vi opptatt av at våre kunder får taket slik de ønsker. Derfor stiller vi opp med fagkompetanse og kvalitetssikring når vi utfører taktekking.
00
Vi gjør alt for å være miljøvennlig!

© Walther Karppinen & Sønn AS 2024

Nettside laget av: anQer