00%

Om Oss

00
ÅR

Blikkenslager Walther Karppinen startet vårt blikkenslagerverksted i 1933 som et enkeltmansfirma. Arbeidsoppgavene gikk i stor grad ut på å produsere oppvaskkummer, benkebeslag, bysseutstyr, badekar, samt produksjon og montering av takrenner. Vi har bygget firmaet opp slag for slag gjennom 4 generasjoner og har hatt nåværende firmanavn siden 1966. Firmaet har vært lokalisert her på Hassum i alle disse 91 årene, først under låvebru, så i garasje, og inn i låve før det ble bygget verksted på nåværende tomt i 1950.

00
Ansatte

Blikkenslager Walther Karppinen & Sønn AS er et blikkenslagerfirma som tar oppdrag primært i Vestfold. Vi er som blikkenslagere veldig opptatt av god dialog med våre kunder. Våre blikkenslagere har høy kompetanse, og alle våre oppdrag har et ensidig fokus, nemlig kundens ønsker. Som blikkenslager tilbyr vi alt fra mindre produksjon til større oppdrag, vi har stort spenn i vår kundebase, private, institusjoner, entreprenører, etc.

Vår visjon

01
Være det blikkenslagerfirma du ønsker å bruke
02
Gi den beste servicen
03
Levere rett kvaitet
04
Sørge for at du som kunde velger oss igjen

91 år har grodd fast bunnsolid yrkes stolthet

Familien til Walther Karppinen har med stolthet fortsatt firmatradisjonen, hvor lærdom har gått i arv gjennom flere generasjoner. Dette gjør oss til en meget kompetent blikkenslagerbedrift.

Vårt fokus på kundetilfredshet og tett dialog har hele veien vært viktig for oss, og er hovedgrunnen til at vi fortsatt kan levere tjenester av beste kvalitet.

© Walther Karppinen AS 2024

Nettside laget av: anQer