00%

Taklegging

Vi legger tak!

Legging av tak er et satsingsområde for Walther Karppinen & Sønn AS. Vi utfører legging- og tekking av alle typer tak, og vi tilbyr en komplett pakke med  takrenner, nedløpsrør, beslag og annet som er ønkelig. I tillegg kan vi også stå for sikringsutstyr til tak, herunder snøfangere og stigetrinn slik at feieren blir fornøyd.

Walther Karppinen & Sønn AS

Vi utfører taktekking med takplater, takstein, papp, folie og shingel. I tillegg utføres legging av tak og båndtekking i alle typer metaller. Våre blikkenslagere tilvirker og monterer beslag og hatter, samt tekker takflater med takstein og plater av metall. Takktekking utføres med moderne verktøy og utstyr. Vi dekker detaljer på tak med forskjellige materialer, både etter nye og tradisjonelle metoder.

Vi utfører komplette taktekkingsarbeider med det materialet du ønsker. Kom innom eller kontakt oss for en uforpliktende takprat. Om ønskelig også besiktigelse av tak for tilstandsrapport. Vi har baser i Tønsberg og på Nøtterøy, men dekker også Sem, Færder, Barkåker, Åsgårdstrand, Re, Sandefjord og Horten med tjenester relatert til legging av tak.

Vi leverer komplette takløsninger både til nybygg og ved restaurering. Vi leverer taktekking til både boliger og andre typer bygninger. I tillegg monterer våre blikkenslagere alle typer beslag, takrenner og nedløpsrør, taksikring og snøfangere som naturlig hører med ved tekking av tak.

Vi utfører legging av tak bl. a. med:

  • –Taksteinsimerte plater (aluminium og stål)
  • –Takstein (betong og tegl)
  • –Profilerte plater (aluminium og stål)
  • –Båndtekking (aluminium, stål, sink og kobber)
00
Vi gjør alt for å være miljøvennlig!

© Walther Karppinen AS 2024

Nettside laget av: anQer