00%

Fasadetekking

Fasadetekking med Kvalitet!

Som en kvalitetsbevisst blikkenslager er vi opptatt av at våre kunder får fasadene de ønsker. Derfor stiller vi opp med fagkompetanse og kvalitetssikring innen fasadetekking. Vi hos Walther Karppinen & Sønn AS har høy kompetanse med fasadetekking. En blikkenslager hos Walther Karppinen & Sønn AS må ha kjennskap til blant annet bygningsfysikk og vindlaster. I tillegg har våre blikkenslagere gode materialkunnskaper.

Walther Karppinen & Sønn AS

Fasadetekking med kvalitet!

Som en kvalitetsbevisst blikkenslager er vi opptatt av at våre kunder får fasadene de ønsker. Derfor stiller vi opp med fagkompetanse og kvalitetssikring innen fasadetekking. Vi hos Walther Karppinen & Sønn AS har høy kompetanse med fasadetekking og har kjennskap til blant annet bygningsfysikk og vindlaster. I tillegg har våre blikkenslagere gode materialkunnskaper.

Vår fleksibilitet innen materialer og metoder gjør at ditt bygg kan få et unikt uttrykk, uansett om du ønsker deg noe moderne eller klassisk. Om du ikke helt hva du er ute etter, er vi selvfølgelig behjelpelige med med å finne materialet og metoden som passer din bolig eller næringsbygg.

Vi fokuserer på oppdrag i Tønsberg, Nøtterøy, Stokke, Sem, Tjøme, Barkåker, Åsgårdstrand, Re, Andebu og Horten, og vi jobber like gjerne på en privatbolig som på et større næringskompleks. 

Vi tilbyr forskjellige tekkemetoder på boliger, institusjons- og næringsbygg, blant annet:

  • –Panelkledning
  • –Kassetkledning
  • –Båndtekking
  • –Skivetekking
00
Vi gjør alt for å være miljøvennlig!

© Walther Karppinen AS 2024

Nettside laget av: anQer